Spoštovane stranke, zaradi kolektivnega dopusta smo trenutno ZAPRTI. Na vsa naročila in vprašanja bomo odgovorili, ko se vrnemo 6.5.2024
E-vabila v naši ponudbi si lahko ogledate spodaj. Lahko pa si izberete tudi katerokoli drugo vabilo z naše spletne strani in vam ga lahko pripravimo kot e-vabilo. Razlika med e-vabili in preostalimi vabili v naši ponudbi je v tem, da so e-vabila v elektronski obliki. Po naročilu e-vabila boste prejeli vabilo v formatu .jpg ali .png, ki ga lahko pošiljate po e-mailu, Facebooku ali katerem drugem mediju. V kolikor imate željo in idejo ter si želite unikatno vabilo, vam ga z veseljem izdelamo. Cena za oblikovanje unikatnega e-vabila znaša med 15 - 25 € (cena varira od zahtevnosti oblikovanja).

Animirana e-vabila

Animirana e-vabila imajo to posebnost, da se nekateri elementi premikajo. S tem so vabila bolj zanimiva in atraktivna.

E-vabila za odrasle

E-vabila za odrasle boste prejeli v digitalnem formatu .jpg ali .png, ki ga lahko pošiljate po e-mailu, Facebooku ali katerem drugem mediju.

E-vabila za otroke

E-vabila za otroke boste prejeli vabilo v formatu .jpg ali .png, ki ga lahko pošiljate po e-mailu, Facebooku ali katerem drugem mediju.

Poročna e-vabila

Poročna e-vabila boste prejeli v digitalnem formatu .jpg ali .png, ki ga lahko pošiljate po e-mailu, Facebooku ali katerem drugem mediju.