Rok dobave tiskanih vabil je 5 delovnih dni. Če imate praznovanje kmalu vam priporočamo vabila v digitalni obliki na e-bronsa.eu

Pravna obvestila

Upravljalec te spletne strani je:

Bronsa oblikovanje, Sanda Motaln s.p.
Jamnikova ulica 2
2342 Ruše
(v nadaljnem besedilu: Bronsa)

Te spletne strani dajejo splošne informacije o Bronsi, njenih izdelkih in storitvah.

Pogoji uporabe

Vstop in ogled kateregakoli dela spletnih strani Bronse pomeni, da se strinjate z vsemi tukaj navedenimi omejitvami in pogoji uporabe. V kolikor se z vsemi ne strinjate, vas prosimo, da teh strani ne uporabljate. Priporočamo vam, da občasno pregledate veljavne Pogoje uporabe oz. določbe o varovanju zasebnosti, saj so pravno zavezujoče.

Bronsa upravlja, nadzoruje in posodablja te spletne strani v Rušah. Te spletne strani so namenjene mednarodni uporabi. Bronsa ne jamči za točnost podatkov, objavljenih na spletnih straneh v vseh državah; prav tako ne jamči, da so vsi izdelki in storitve na voljo v vseh državah ali v vseh oblikah, pakiranjih in pod enakimi pogoji. Ko uporabniki dostopajo do teh strani in jih uporabljajo, morajo upoštevati pravno ureditev v svoji državi.

Omejitev odgovornosti

Čeprav Bronsa je in bo urejala spletne strani s potrebno skrbnostjo, da bi zagotovila točne informacije in ažurne podatke, ne prevzema nikakršne odgovornosti za njihovo točnost in celovitost. Pridružuje si pravico, da kadarkoli in na kakršenkoli način spremeni vsebino teh spletni strani, ne glede na razlog in brez predhodnega obvestila.

Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Zato niti Bronsa niti katerakoli pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri pripravi in izdelavi teh spletnih strani, v nobenem primeru ne odgovarja za kakršnokoli škodo, ki bi izhajala iz ali bi bila v zvezi z dostopom do, uporabo in/ali nezmožnostjo uporabe informacij na teh spletnih straneh, in/ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Možno je, da se katerikoli uporabnik Bronsinih spletnih strani odzove z različnimi informacijami. Bronsa v zvezi z njimi ne prevzema nikakršne odgovornosti. Uporabnike opozarjamo, da te informacije veljajo za nezaupne in nezaščitene. Pridržujemo si pravico do njihove proste uporabe, razmnoževanja in razkrivanja drugim brez vseh omejitev, pri čemer nam ni treba navajati vira. Pridržujemo si pravico, da uporabljamo tudi (in ne samo) ideje, koncepte, znanje, izkušnje ali tehnike, ki so predmet teh informacij ali jih te informacije vsebujejo. Po prosti presoji jih lahko uporabljamo za kakršenkoli namen.

Povezave do spletnih strani tretjih oseb

Na teh spletnih straneh so tudi informacije tretjih oseb in povezave z njihovimi spletnimi stranmi. Kjerkoli je po naši oceni primerno, je to ustrezno označeno. Vendar Bronsa ne pozna vsebine teh spletnih strani tretjih oseb, zato ne prevzema nobene odgovornosti za njihove informacije.

Pravice intelektualne lastnine

Vse informacije in podobe na Bronsinih spletnih straneh so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine. Dokumenti na teh spletnih straneh so lahko reproducirani le v nekomercialne namene in za osebno rabo, pri čemer morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Kopiranje, prepisovanje, razmnoževanje, spreminjanje ali drugačno razširjanje informacij s teh spletnih strani v komercialne namene je brez izrecnega pisnega soglasja Bronse prepovedano. Blagovne in storitvene znamke, ki se pojavljajo na teh straneh, so Bronsina last oz. Bronsine registrirane blagovne znamke oz. ima Bronsa pravico do njihove uporabe.

Varstvo osebnih podatkov

Bronsa posveča posebno pozornost varovanju zasebnosti informacij, ki jih pridobi od uporabnikov teh spletnih strani in osebnih podatkov, ki ji jih posredujejo, v skladu z veljavno zakonodajo o varstvu osebnih podatkov v Republiki Sloveniji (Zakon o varstvu osebnih podatkov – ZVOP-1, Uradni list RS, št. 94/2007). V nadaljevanju vas bomo seznanili s sistemom zbiranja, shranjevanja, uporabe in širjenja osebnih podatkov.

Našo spletno stran lahko obiščete brez navedbe svojih osebnih podatkov. Navedba osebnih podatkov je potrebna le, če naročate izdelek ali storitev.

Osebne podatke zbiramo le takrat, ko nam jih pošljete s prijavo, izpolnjenimi obrazci ali elektronsko pošto kot del naročila izdelkov ali storitev, zahtev ali povpraševanja po naročenih materialih in v podobnih situacijah, ko ste se odločili, da nam pošljete svoje podatke.

Poleg osebnih podatkov, ki nam jih posredujete vi, zbiramo še informacije prek piškotkov; te lahko zajemajo spletno stran, ki je bila povezava z našim spletiščem, spletne strani, ki jih obiskujete z našega spletišča, vaš IP-naslov in čas trajanja obiska na naši spletni strani. S temi informacijami bi morda lahko ugotovili vašo identiteto, vendar tega ne počnemo saj so vsi podatki pred shranitvijo anonimizirani.

Podatke, ki nam jih posredujete vi ali jih zberemo prek piškotkov, obdelujemo za naslednje namene: za statistične namene, a le tako, da ni možno ugotoviti vaše identitete; za ugotavljanje težav s strežnikom in urejanje spletnih strani; za dobavo izdelkov in storitev, ki ste jih naročili na naših spletnih straneh; v druge namene, ki ste jih zahtevali oz. ste se z njimi strinjali, razen če je z zakonom predpisano drugače.

Če vaše osebne podatke posredujemo zunanjim partnerjem zaradi dobave izdelkov ali storitev, ki ste jih naročili, ali v druge namene, ki ste jih odobrili in jih izvajamo s pomočjo pogodbenih partnerjev, zagotavljamo, da pogodbeni partnerji upoštevajo veljavne predpise za varovanje osebnih podatkov.

Vaši osebni podatki ostajajo v Bronsi. Hranimo jih na strežnikih, ki so v upravljanju ponudnika gostovanja digitalocean.com, ki je v lasti Digital Ocean, Inc. Ne mi in ne naši partnerji ne bomo v nobeni obliki posredovali vaših podatkov v uporabo tretjim osebam, razen če se boste s tem strinjali ali če bodo tako zahtevali pravosodni organi.

Podatke računalniško shranimo ali računalniško obdelamo v Sloveniji in prek šifriranih povezav v Nemčiji (Frankfurtu) in jih ne posredujemo v obdelovanje v tretje države. Prav tako lahko do spletne strani Bronse dostopate le preko šifriranih povezav prek https, zaščitenimi s certifikatom.

Piškotki

Pškotek je manjša datoteka, ki se namesti na vašo napravo med obiskom spletne strani in ki jo stran, ki je piškotek izdala, prepozna. Namen uporabe piškotkov je izboljšati delovanje spletne strani in uporabniške izkušnje pri ogledu spletnih strani.

Nekateri piškotki, ki jih uporabljamo, so začasni, nekateri pa ostanejo shranjeni v vaši napravi določeno obdobje tudi, ko našo spletno stran zapustite. Z začasnimi piškotki merimo število obiskovalcev spletne strani, s shranjenimi pa hranimo podatke o predhodnih obiskih za kasnejše obiske na naših spletnih straneh, tako da vaša prijava naslednjič ni več potrebna. Uporabljamo tudi shranjene piškotke, ki izvirajo z drugih spletnih mest: to so piškotki družbe Youtube, ki omogočajo, da si lahko na naših spletnih straneh ogledate določene video vsebine, oglaševalski piškotki ter piškotki Google Analytics, s katerimi ugotavljamo, kako se premikate po naših spletnih straneh, katere vsebine vas zanimajo, v katero starostno skupino spadate in kako dolgo je trajal vaš obisk naše spletne strani. Na podlagi tega lahko prilagajamo in urejamo vsebino spletne strani bliže vašim potrebam in potrebam obiskovalcem. S tem lažje zagotavljamo vam zanimivo in ažurno vsebino.

Podatke, ki jih zberemo prek piškotkov, obdelujemo izključno za statistične namene, a le tako, da ni možno ugotoviti vaše identitete, za ugotavljanje težav s strežnikom, urejanje spletnih strani in obveščanje o izdelkih.

Večina brskalnikov uporabo pškotkov samodejno sprejme. Uporabo piškotkov pa lahko kadarkoli zavrnete. Če želite na svoji napravi piškotke zavrniti, lahko spremenite nastavitve brskalnika, ki ga uporabljate. Več podatkov o zavrnitvi piškotkov lahko najdete tudi na spletni strani www.aboutcookies.org.

Kako preprečim piškotke

Piškotke in našo zbiranje anonimnih statističnih podatkov lahko sami preprečite. Če ne želite pustiti anonimnih statističnih podatkov v našo vednost, potem si lahko naložite orodje, ki to prepreči: Google Analytics Opt-out. Same piškotke lahko onemogočite tudi v svojem brskalniku:

Internet Explorer 9

Internet Explorer 7 in 8

Firefox

Chrome

Sledeče strani so v angleškem jeziku:

Safari

Opera

Varnost

Bronsa uporablja tehnične in organizacijske varnostne ukrepe, ki vaše podatke varujejo pred manipulacijo, izgubo, uničenjem ali nepooblaščenim dostopom. Za zagotovitev varnosti in zaupnosti osebnih podatkov, ki jih zbiramo na spletu, uporabljamo tudi standardni požarni zid in zaščito gesla. Pri ravnanju z vašimi osebnimi podatki izvajamo ukrepe, ki so zasnovani tako, da te podatke zaščitijo pred izgubo, neustrezno uporabo, nepooblaščenim dostopom, razkritjem, spremembo ali uničenjem. Podatkov v vseh primerih sicer ne moremo zavarovati pred kakršnokoli izgubo, neustrezno uporabo, nepooblaščenim dostopom, razkritjem, spremembo ali uničenjem, prizadevamo pa si preprečiti takšne nesrečne dogodke.

Stik z nami

V primeru težav, vprašanj, vpogleda, popravka, blokiranja ali izbrisa vaših osebnih podatkov se obrnite na info@bronsa.si.

Nenehni razvoj spleta zahteva občasno spreminjanje našega pravnega obvestila, zato si pridržujemo pravico do sprememb.

Zadnjič pregledano: februar 2024