Spoštovane stranke, zaradi kolektivnega dopusta smo trenutno ZAPRTI. Na vsa naročila in vprašanja bomo odgovorili, ko se vrnemo 6.5.2024

E-vabila za rojstni dan ali poroko

28. februarja 2023 / e-vabila
E-vabila za rojstni dan ali poroko 2

E-vabila za praznovanje rojstnega dne, Birme, Krsta, Baby Shower-ja ali celo e-vabila za poroko.

Dosedaj smo že vajeni, da so marsikateri dokumenti in drugi pomembni papirji že v digitalni obliki, zato ni nič nenavadnega, da so lahko tudi vabila na različne dogodke v digitalni, brezpapirni obliki, rečemo jim kar e-vabila.

E-vabila za rojstni dan ali poroko so vedno bolj priljubljena in v tem prispevku vam bomo razložili zakaj je temu tako.

Kdaj se odločiti za e-vabila?

1. Ko je datum praznovanja zelo kmalu

Včasih se zadnji trenutek odločimo za praznovanje pomembnega življenjskega mejnika. Če ste v stiski s časom, so e-vabila odlična rešitev. Pri Bronsi vam jih izdelamo v roku 1 delovnega dne. Vabila prejmete takoj na vaš e-naslov in potem jih lahko še isti trenutek pošljete svojim povabljencem.

2. Ko se želite izogniti porabi papirja, pošiljanja po pošti ali razdelitvi vabil v živo

E-vabila rešijo vse tri zgoraj navedene težave. Drevesa ostanejo cela, saj z e-vabili ni nobene porabe papirja. Obenem pa ne rabite obremenjevati s pošiljanjem vabil po pošti ali si rezervirati čas, da boste pravočasno razdelili vabila. Ogromna prednost e-vabil je, da jih lahko preprosto pošljete po e-mailu, sms/mms ali različnih socialnih omrežjih (Facebook, Instagram, Viber, WhatsApp,…).

3. Ko imate zelo majhno praznovanje 

Odločili ste se za praznovanje samo v krogu družine in najbližjih prijateljev. Zato ne bi radi komplicirali z vabili in celotnim procesom izdelave, ampak bi jih vseeno radi povabili v stilu. Vsak bo vedno vesel uradnega vabila na rojstni dan ali poroko, tudi če je v digitalni obliki. Na naši spletni strani imamo velik nabor e-vabil in smo prepričani, da se bo za vsakogar nekaj našlo

4. Ko bi želeli prihraniti na vabilih

E-vabila so cenovno ugodna. Večina ponudnikov zaračuna enkratni znesek za e-vabilo, ki ga potem lahko pošljete poljubnemu številu povabljencev. Enak pristop imamo tudi mi, in sicer e-vabilo pri Bronsi znaša 15 € v enkratnem strošku. Novost, ki jo trenutno vpeljujemo so animirana e-vabila in ta stanejo 18 € v enkratnem strošku.

 Animirana vabila si lahko ogledate na naši spletni strani. Več o njih bom predstavila v naslednjem prispevku.

Za zaključek si lahko ogledate naša e-vabila za rojstni dan ali poroko. Mi smo nad njimi navdušeni, upam, da ste tudi vi.

Sanda Motaln
E-vabila za praznovanje rojstnega dne, Birme, Krsta, Baby Shower-ja ali celo e-vabila za poroko. Dosedaj smo že vajeni, da so marsikateri dokumenti in drugi pomembni papirji že v digitalni obliki, zato ni nič nenavadnega, da so lahko tudi vabila na različne dogodke v digitalni, brezpapirni obliki, rečemo jim kar e-vabila. E-vabila za rojstni dan ali […]

Spremljajte nas na