Spoštovane stranke, zaradi kolektivnega dopusta smo trenutno ZAPRTI. Na vsa naročila in vprašanja bomo odgovorili, ko se vrnemo 6.5.2024

Brezplačna To-Do seznama za lažje organiziranje

22. aprila 2016
Brezplačni-TO-DO-seznam

Drage moje,

imate kdaj težave z organizacijo opravil, ki jih odlašate iz tedna v teden? Iz lastnih izkušenj vem, da ima dan včasih premalo ur in da enostavno ne zmorem vsega. Vsak teden komaj čakam na petek in potem težko pričakovan vikend mine v hipu, se obrnem in je že najslabši dan v tednu – PONEDELJEK. Najslabši zato, ker se zavedam, da me čaka cel kup enih opravil, zato ker nisem uspela oprati in zlikati vseh cunj čez vikend, kaj šele da bi oprala okna. Seveda tudi tokrat ni bilo dovolj časa za telovadbo in sprostitev.

Saj vem, ni vsak teden tako grozen, mogoče je samo pomladanska utrujenost, mogoče sem preprosto slabo organizirana oseba, kaj pa vem… Vsekakor se zavedam, da ni lahko kombinirati obveznosti tako v službi, kot v družini ter hkrati imeti čas zase in počitek.

Zato sem se odločila začeti delati tedenske TO-DO sezname. Vem, da boste nekatere izmed vas pomislile, da je to podobno januarskemu obisku fitnesa in mogoče tudi je. Vendar se bom vseeno pogumno lotila le-teh. Menim, da se je vseh takšnih sprememb potrebno lotiti z majhnimi koraki, za začetek bom poskusila z enostavnim tedenskim seznamom opravil. In najlepše pri tem seznamu bo to, da gor ne bom pisala samo nadležnih opravil, ki jih pač nekdo mora opraviti, ampak tudi zabavna. In med take štejem: nakup oblačil, kino sobota, kava s prijateljico, šetnja ali tek v naravi in tako naprej.

Torej, če ima tudi katera izmed vas takšne težave, jo vabim naj se mi pridruži pri tedenskem organiziranju. Spodaj imate na voljo 2 BREZPLAČNA SEZNAMA.  Prvi seznam je za tedenska opravila, drugi seznam pa za filme, ki jih želite pogledati. Tega sem si že dolgo želela ustvariti pa še ni bilo časa.

Oba seznama si lahko prenesete TUKAJ v PDF datoteki.

Želim vam uspešno organiziranje!

P.S: Če ima katera kakšno željo/idejo kakšen seznam bi še lahko bil uporaben, naj mi sporoči na info@bronsa.si ali napiše v komentar in mogoče naredim še tistega.

Sanda Motaln
Drage moje, imate kdaj težave z organizacijo opravil, ki jih odlašate iz tedna v teden? Iz lastnih izkušenj vem, da ima dan včasih premalo ur in da enostavno ne zmorem vsega. Vsak teden komaj čakam na petek in potem težko pričakovan vikend mine v hipu, se obrnem in je že najslabši dan v tednu – […]

Dodaj komentar

Spremljajte nas na