Spoštovane stranke, zaradi kolektivnega dopusta smo trenutno ZAPRTI. Na vsa naročila in vprašanja bomo odgovorili, ko se vrnemo 6.5.2024

Barvni trendi za poroko v letu 2016

19. marca 2016 / Poročno
Barvni trendi 2016

Vem da vse, ki se boste letos poročile, že skrbno načrtujete vsak detajl poroke. V tokratnem prispevku bom pisala o trendi barvnih kombinacijah za leto 2016.

Barvna paleta določa rdečo nit poroke, zato je dobro, da se zanjo odločite že na začetku načrtovanja.
Če so vam katere barvne kombinacije všeč, si lahko natisnete slike, saj vam bo to pomagalo pri izbiri čevelj, okraskov, vabil, cvetja ipd. Imejte slike vedno s seboj v torbici, saj nikoli ne veste kje boste našli perfekten kos za poroko. In toliko bolje je, če se barvno ujema s celoto.

1. Rose & modra

1.rose-serenity

Veljata za barvi leti 2016 po lestvici Pantone. Blagovna znamka Pantone je najbolj razširjen standard v tiskarski industriji. Tudi če boste iskale kakšen barven navdih na Pinterestu, ne boste mogle mimo teh dveh odtenkov (ang. Rose Quartz in Serenity).
Barvna kombinacija je kot nalašč za elegantno in romantično poroko. Izjemno lep in nežen odtenek roza barve, ki se fanatastično ujema z umirjeno nebeško modro barvo. S to kombinacijo lahko kombinirate še kakšne pozlačene poudarke in čipko.

2. Vijolična & sivka

2.sivka-vijola

Za vse, ki se poročate poleti v času, ko cveti sivka, ne spreglejte te barvne kombinacije. Zelo lepo je če kombinirate nežno vijolično (barva sivke) s temno vijolično in belo barvo. Primer takšne kombinacije je šopek na zgornji sliki. V podobnem stilu imate lahko tudi dekoracije na mizah in naprsne šopke.

3. Kraljevo modra & srebrna

3.modra-srebrna

Klasična kombinacija s katero ne morete zgrešiti, še posebej če niste ljubiteljica roza odtenkov ☺ Kombinacija je večna klasika, saj se lahko uporablja na poletnih porokah, kot tudi v jesenskih in zimskih. V kolikor se poročate ob morju, modro lahko kombinirate z belo za morsko vzdušje.

4. Koralna & mint

4.mint-koralna

Vsekakor najbolj drzna kombinacija tega poletja za vse dame, ki so vam všeč sveže in živahne barve. Takšna kombinacija se tudi zelo lepo ujema z rustikalnimi dodatki in juto.
Vse izmed zgoraj navedenih kombinacij so le približek tega, kaj je letos »IN«. Seveda gre pa za vašo poroko in se ni potrebno podrejati modnim standardom. Obstaja še veliko kombinacij, ki so prav tako zelo lepe, vendar jih tokrat nisem izpostavila. Še nekaj slik za inspiracijo:

Sanda Motaln
Vem da vse, ki se boste letos poročile, že skrbno načrtujete vsak detajl poroke. V tokratnem prispevku bom pisala o trendi barvnih kombinacijah za leto 2016. Barvna paleta določa rdečo nit poroke, zato je dobro, da se zanjo odločite že na začetku načrtovanja.Če so vam katere barvne kombinacije všeč, si lahko natisnete slike, saj vam bo […]

Dodaj komentar

Mogoče vas zanima še

Spremljajte nas na